Voor 23.45 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging >€100 in NL & BE
Aanbevolen Bulletproof Reseller
Gratis bezorging >€100 in NL & BE

Privacy Policy

1. Waarom deze privacyverklaring?

https://nl.livehelfi.com/ is een website van Brickmeetsbyte. Hier vindt u de privacyverklaring van Brickmeetsbyte. Brickmeetsbyte is gevestigd te Uden aan de Loopkantstraat 25 (5404 AC) en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 32115030. Wij zijn per email te bereiken via onze klantenservice.

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We leggen onder meer uit waarom we uw gegevens verzamelen, welke wettelijke grondslag hiervoor aanwezig is en welke rechten u heeft.

Wij kunnen onze privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 2 augustus 2022.

2. Rechtsgronden

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag:

  • Toestemming van de persoon/bezoeker voor het verwerken van zijn persoonsgegevens. De betrokkene heeft het recht de toestemming te allen tijde in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming voor de intrekking daarvan;
  • Het verwerken is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst;
  • Het verwerken is noodzakelijk om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die op Brickmeetsbyte rusten;
  • Het verwerken is noodzakelijk i.v.m. het gerechtvaardigde belang van Brickmeetsbyte: marketingbelang.

3. Redenen waarvoor persoonsgegevens verwerkt worden

Wij verwerken uw gegevens voor de onderstaande doelen:

  • Wij verzamelen de volgende gegevens van u op de website:
    • NAW-gegevens;
    • Contactgegevens;
    • E-mailadressen;
    • Betaalgegevens;
    • Locatiegegevens;
    • IP-adressen;
    • Tijdzone;
    • Websiteactiviteiten;
    • Surfgedrag op diverse websites;
    • Internetbrowser en apparaat type.
  • Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor:
    • Het tot stand brengen van de Overeenkomst;
    • Het uitvoeren van de werkzaamheden/dienstverlening;
    • Het verstrekken van informatie over de bestelde producten;
    • Het op verzoek en op reguliere basis versturen van een nieuwsbrief;
    • Het versturen van gerichte advertenties en marketingberichten die kunnen aansluiten op de belangstelling van de Klant;
    • Het kunnen plaatsen van een reactie op de website;
    • Het personaliseren van de website;
    • Het kunnen bijhouden van informatie over hoe bezoekers de website gebruiken;
    • Het ontwikkelen en verbeteren van de website;
    • Het versturen van een feedback-tool;
    • Het bekendmaken van prijswinnaars;
    • Het meten van de respons op de marketingacties.

- Indien u hiervoor toestemming geeft, gebruiken wij uw contactgegevens om u een nieuwsbrief te sturen per e-mail.

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden in ieder geval bewaard zolang u de betreffende nieuwsbrieven wenst te ontvangen.

4. Bewaartermijnen

Wij bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de hierboven beschreven doelen. De persoonsgegevens worden bewaard totdat de Klant aangeeft geen gebruik meer te willen maken van de aangeboden diensten.

5. Cookies

5.1 Facebook-pixel

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Facebook, als onderdeel van de Facebook Pixel-dienst. Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Facebook. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe onze bezoekers de website gebruiken. Hierdoor kunnen wij aan u gerichte advertenties tonen op Facebook. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens uw bezoek aan onze website. Facebook kan deze informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Facebook verwerken.

De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hier leest u hoe Facebook uw gegevens gebruikt om advertenties te tonen en hoe u zich kunt afmelden voor de weergave van op online interesse gebaseerde advertenties van Facebook.

Het privacy beleid van Facebook vindt u hier.

5.2 Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de Website gebruiken en hoe effectief onze advertenties bij Google-zoekresultaatpagina’s zijn. Deze kennis gebruiken wij om onze website te verbeteren. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IPadres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

6. Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op onze website.

Het kan zo zijn dat onze website links bevat naar andere websites die wij niet beheren en/of niet in eigendom hebben. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Wij raden u dan ook aan om bij bezoek van deze website hun privacyverklaring goed door te lezen, voordat u verder gaat op hun website.

7. Delen van persoonsgegevens met andere partijen

Uw persoonsgegevens worden ook verwerkt door bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van de overeenkomst, of bedrijven die op een andere wijze werkzaamheden voor ons verrichten. De wet noemt deze bedrijven 'verwerkers'. De verwerkers handelen onder onze verantwoordelijkheid en mogen uw persoonsgegevens niet voor eigen doeleinden gebruiken. Ook mogen zij geen eigen verwerkingen uitvoeren op uw persoonsgegevens. U kunt hierbij denken aan de volgende verwerkers:

  1. Het webhostingbedrijf die de website beheert en verzorgt (Shopify);
  2. Webwinkelsoftware & betalingsprocessen (Shopify);
  3. E-maildienstverlener (Gmail);
  4. Beoordelingen (Trusted Shops);
  5. Facturatie en boekhouden (Exact Online);
  6. Klantenservice (Gorgias);
  7. Loyaliteitsprogramma (Loyalty Lion);
  8. Abonnementen (Recharge);
  9. Analyses Website gebruik (Hotiar);
  10. Analyses Klantgegevens (RetentionX);
  11. Webanalyse-service (Google Analytics);
  12. Conversietracking (Google Ads);
  13. Tracking (Google Tag Manager);
  14. Advertentiedienst (Facebook Audience Network);
  15. Advertentiedienst (LinkedIn Ads);
  16. Geavanceerd overeenkomsten zoeken (Facebook Advanced Matching);
  17. Aangepaste doelgroepen in Facebook (Custom Audience);
  18. Remarketing en gedragsgerichte reclame (Google Ad Manager Audience Extension, Remarketing in Google Ads, Remarketing met Google Analytics en LinkedIn Website Retargeting);
  19. Logistieke partners (Monta);
  20. Gerichte zoekresultaten weergeven (YouTube);
  21. Verzenden van nieuwsbrieven, productenaankoop gerelateerde e-mails en marketing gerelateerde e-mails afhandelen (Klaviyo);
  22. Affiliates.

Ook zullen uw persoonsgegevens worden gedeeld met derden als wij op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak gehouden zijn om uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

8. Automatische besluitvorming

Wij maken gebruik van geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering). Bij geautomatiseerde besluitvorming worden persoonsgegevens zonder (noemenswaardige) tussenkomst van een mens geautomatiseerd verwerkt. Het is dan een computer die een besluit neemt.

Profilering is een onderdeel van geautomatiseerde verwerking. Hierbij worden besluiten genomen op basis van het profiel (persoonlijke aspecten) van een persoon.

Bij geautomatiseerde besluitvorming zonder profilering worden persoonlijke aspecten voor het beoordelen of voorspellen, buiten beschouwing gelaten.

9. Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Onze website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers binnen en buiten Nederland, namelijk in Europa, de Verenigde Staten en Canada.

10. Uw privacyrechten

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u een aantal rechten. U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens. Onder bepaalde omstandigheden heeft u ook recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht van bezwaar. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kunt u meer informatie vinden over wanneer het mogelijk is één of meer van deze rechten uit te oefenen.

Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen.

Als u van één of meer van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar onze klantenservice.

Los van bovenstaande rechten, heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.